maanantai 14. marraskuuta 2016

Trump & Mickey Mouse

Aika menee hirvittävän nopeasti! En voi uskoa, että oon ollut täällä vasta 2 ja puoli viikkoa! Tuntuu kun oisin ollut paljon pidempään ♥

Oon aika hyvin mielestäni päässyt perheen arkeen mukaan ja luonut hyvät suhteet kaikkiin. Myös näiden lasten isovanhemmat ja isoisoäiti on aivan ihania ja nähdään niitä usein kun asuvat samassa kaupungissa :) puhuttiin isoäidin kanssa, että meidän täytyy mennä yhdessä shoppaileen joku päivä!

Näiden viikkojen aikana on keskusteltu paljon presidentin vaaleista ja viime tiistaina kisa ratkesi Trumpin voittoon. Itse en ole kuulu Trumpin kannattajiin, mutta Georgiasta Trump sai äänivyöryn. Katukuvassa se ei näkynyt juurikaan, tämä kun on niin pieni paikka. Mutta lehdet ja televisio on täynnä spekulaatioita mitä nyt tapahtuu. Katsottiin vaaleja yhdessä host-perheen kanssa myöhälle yöhön ja se oli mukava bonding moment ;) Ollaan muutenkin katsottu yhdessä komediasarjoja ja joululeffoja iltaisin. Ihana, että tää host-äiti on yhtä jouluhöperö kun minäkin ♥ Täällä alkoi kyllä jouluvalmistelut heti Halloweenin jälkeen! Kaupat täyttyi joulutavarasta ja joka paikassa soi joulumussiikki! I love it!




Lauantaina meillä oli host-pojan synttärit! Kaikki oli Mickey Mouse-teemaista, koska poika rakastaa Mickey Mouse Clubhouse-ohjelmaa :) Tehtiin host-äidin kanssa yhdessä osa tarjoiluista: peanutbutter+jelly ja nutella+orange-jam leivät ja rice crispy treats! Muffinssit ja kakku haettiin leipomosta. Synttärit oli tosi hulppeat verrattuna suomalaisiin lasten synttäreihin missä oon ollut. Ja lahjojen määrä ja arvo ihan mahdottomia! Oli tosi paljon kiitos-lahjoja vieraille (söpöt Mikki-peitot ja lahjapussit), hirveästi herkkuja, Mikki Hiiri pinjata, pallomeri yms. Talo oli täynnä pikkulapsia ja vanhempia - oli kiva tavata paikallisia ja jälleen kerran huomata kuinka vieraanvaraisia ja ystävällisiä kaikki on! Ja muutama vieraista oli käynyt Suomessa ja tykännyt hirveesti! 





Sunnuntaina päätin lähteä shoppailemaan lähikaupunkiin Augustaan! Jännittin hulluna yksin ajoa yli tunnin matkan päähän mutta puhelinnavigaattorin avulla löysin helposti perille :) pääsin käymään sellaisissa kaupoissa, joissa olen aina unelmoinut käyväni. Tärkeimpänä Bath & Body Works, joiden kynttilöistä oon unelmoinut jo yläasteelta asti!! Ne tuoksuu ihanalta, mutta ovat vähän kalliita. Just nyt sattui kuitenkin olemaan tarjous niin osuin paikalle just hyvään aikaan! Shoppailun päätteeksi kävin myös Starbucksissa ja otin kahvia! En siis juo ikinä kahvia, mutta ajattelin, että voisin maistaa niiden erikoiskahvia ja saan sen hienon joulukupin sitten myös! Maistoin Gingerbread lattea ja se oli kyllä hyvää! Kun tulin kotiin niin kokattiin yhdessä ihana illallinen host-perheen kanssa! Spagettikurpitsa on mun uusi lemppari ruoka-aines ♥








Huomenna lähden hankkimaan sosiaaliturvatunnusta sossusta, että voin avata pankkitilin tänne :) sitten pitäisi olla kaikki ns. viralliset asiat hoidettu! Amerikkalaisen puhelinliittymän sain viime viikolla pienen säädön jälkeen! 

Ensi viikolla on Thanksgiving eli kiitospäivä, jota odotan myös innolla! Me kuitenkin lähdetään luultavasti reissuun silloin, mutta kiitospäivän ateria on ainakin luvassa :) 

-Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti