sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Superbowl pettymys & sairastelukierre


Yllätys oon taas kipeä! En muista oonko tästä kirjoittanut aiemmin, mutta tämä on nyt varmaan jo viides kerta kun oon sairaana täällä ollessa. Alkaa pikkuhiljaa käydä voimille :( aina kun lapset sairastuu niin minä saan kaikki samat taudit. Se varmasti johtuu siitä, että täällä on erilainen bakteerikanta johon en ole vielä tottunut. Lisäksi kun noi lapset aivastelee päin ja hinkkaavat pieniä räkäneniään mua vasten 45 tuntia viikossa niin ihme jos ei tartu :D mutta Suomessa olin sairaana ehkä kaksi kertaa vuodessa.



Tällä kertaa tää on tämmöstä tosi pahaa flunssaa, vähän kuumetta oli eilen ja heikkoa oloa. Jouduin perjantaina skippaamaan sen mahtavan tapahtuman, josta ehdinkin jo hypettää täällä. Hirveesti harmittaa, kun odotin niin innolla, että pääsen osaksi vapaaehtoistyötä ja vielä noin hienoon projektiin. No täytyy toivoa, että tulee vielä jotain vastaavaa :)

Viime viikonloppuna oli Superbowl! Oltiin täällä ihan innoissaan, kun Atlanta Falcons pääsi sinne toista kertaa ikinä. Meillä oli huippu pre-game eli syötiin yhdessä pitsaa, nachoja ja dippiä, kanansiipiä ja juotiin drinkkejä. Tuli hyvin How I Met Your Mother- tunnelma, kun siinä ne vietti Superbowl Sundayta :) Yhdessä kannustettiin sitten Falconseja ja ne johtikin peliä viimeiseen neljännekseen mennessä tosi hyvin! Oltiin ihan varmoja, että ne voittaa... sitten kaikki menikin perseelleen. Patriots nousi 21-3 tilanteesta tosi lähelle ja kohta oltiinkin tasoissa 28-28. Jatkoaika ja Patriots voitti. Kyllä meillä täällä otti päähän :( tuli itsellekkin suru, vaikka en ymmärtänyt itse pelinkulusta täysin ja oli tosiaan ensimmäinen kokonainen amerikkalainen jalkapallopeli, jonka katsoin. Tuli vähän sama olo, kun Suomi hävisi viime jääkiekon mm-kisoissa finaalissa. Meni niin hyvin kaikki muut pelit ja sitten täysi jäätyminen. Mutta oli mukava kokemus häviöstä huolimatta!

Falcons ei voittanut Superbowlia, mutta paita ei
silti todellakaan ollut virheostos!

Ensi perjantaina vihdoin Utahiin!! Kaikki tehtävät on tehty ja voin tähän laittaa kuvan kollaasista, joka piti tehdä, joka kuvastaa omia arvoja, menneisyyttä, harrastuksia, syitä miksi tulit Amerikkaan ja sitä kuka olet. Ootan innolla, koska siellä on ohjelmassa muutakin kuin opiskelua: mennään mm. paikkaan, jossa pidettiin 2002 talviolympialaiset Salt Lake Cityssä ja saadaan pidellä sitä soihtua! Launtaina päästään pelaan blastertagia, joka on vähän niin kuin lasertagia!! Ootin jo kauhulla, että onko koko viikonloppu pelkkää opiskelua. Jännittää vaan lentää yksin Atlantasta Denver kautta Salt Lakeen, kun en ole yksin lentänyt kuin Suomen sisäisiä :/ mutta ehkäpä selviän.


Ihan mukava muutenkin saada vähän "lomaa" tästä arjesta. Edelleen perhe on ihana ja kaikki sujuu hyvin, mutta nää pitkät viikot kyllä vaikuttaa. Ja tää sairastelu. Ja Trumpin älyttömät tempaukset. Ja koti-ikävä painaa :( ei ole edelleenkään semmonen lamaannuttava koti-ikävä, mutta kyllä se tuntuu. Oon kuitenkin paljon yhteyksissä kotiin ja kavereihin niin auttaa ikävään. Kun taaksepäin miettii niin tosi nopeasti mennyt tämä aika, mutta kun miettii eteenpäin että vielä joku 8 kuukautta kotiinpaluuseen niin tuntuu se tosi pitkältä ajalta.... Onneksi on tullut suunniteltua näitä lomamatkoja tasaisin väliajoin! Näillä näkymin Nashvilleen joksikin viikonlopuksi maaliskuussa, kesäkuussa Miamiin viikoksi, kesällä viikonloppu Etelä-Carolinaan ja elo-syyskuussa Losiin viikoksi ♥ 

Tämä oli tämmönen lyhyt pieni update. Kirjoitan ja spämmään kuvilla Utahin viikonlopun jälkeen enempi :)

-Annika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti