sunnuntai 23. lokakuuta 2016

New York here we come! 

Äääääää!!!! Huomenna lähtö! Nyt se paniikki iski oikein kunnolla :D jännittää ihan hulluna ja vähän pelottaakin! Mutta silti ei sitä oikein vieläkään tajua, että on lähdössä vuodeksi pois. Kaikki on pakattu ja huomenna kahden aikoihin lähtee lento New Yorkiin! 


Tänä viikonloppuna on ollut niin paljon ohjelmaa, ettei ole kerennyt panikoida, kun vasta nyt. Torstaina siis lensin Oulusta Helsinkiin ja sitäkin lentoa jännitin hulluna, mutta hyvin meni. Oli vaan tosi vaikea sanoa heipat perheelle jo siinä vaiheessa :( varsinkin mun 8-vuotiaalle pikkusiskolle joka itki koko aamun kun lähdin. Siinä murrun itsekin ensi kertaa itkuun tän lähdön suhteen. Tulee niin ikävä ♥

Perjantaina pyörittiin serkun kanssa Helsingissä ja lauantaina soitelin perheen ja kavereiden kanssa ja tein armotonta testipakkailua ja sumplimista mitä laitan mihinkin laukkuun. New Yorkissa siis saadaan koululla ottaa huoneeseen vain käsimatkatavarat eli iso matkalaukku menee jonnekin "varastoon" eikä sinne pääse koko ajan käymään niin pitää pakata kaikki 4 päivän tarvittava lentolaukkuun ja käsilaukkuun. 

Lauantaina puhuttiin myös vielä host-perheen kanssa ja ihana kuulla, että ne oottaa niin innolla minun tapaamista ♥ Minäkin ootan heidän tapaamistaan, mutta jännittäähän se ihan hulluna! Kyllähän sitä välillä tulee ihan hullu olo, että lähtee maailman toiselle puolelle tuntemattomaan perheeseen töihin ja asumaan, mutta mulla on kova luotto tähän perheeseen, vaikuttavat oikeasti aidoilta ja rennoilta ihmisiltä!




Lauantaina illalla käytiin Linnanmäen valokarnevaaleilla ihastelemassa valoja. Mutta hyi että siellä oli porukkaa! Harjoitusta New Yorkia varten :D 


Tänään sunnuntaina oon ihan vain rentoutunut (sen verran kuin oon pystynyt!) ja syönyt ihania ruokia ja herkkuja, joita enon vaimo on loihtinut ♥ saunan jälkeen tuli oikeasti paha olokin kun mietin tätä lähtöä. Luulen, että rauhoitun kun pääsen koneeseen eli laukut on hyväksytty ja matka oikeasti alkaa!






Olen kuullut, että Training Schoolilla on tosi rankkaa. Opiskelupäivät on jotain 10 tuntisia ja siihen aikaeroväsymys päälle. Sitä en odota, mutta kiva tavata muita au paireja ja sitä New York touria odotan ihan intopiukeana!!! 

Seuraavaan päivivtykseen voi mennä aikaa, koska koululta tuskin ehdin kirjoittaa ja pari ekaa päivää perheessä menee varmasti omissa kiireissään. Ensi viikon perjantaina siis tapaan perheen ja viikonloppuna juhlitaan Halloweenia! Se on paljon isompi juttu Amerikassa kuin täällä, joten sitä odotan innolla :) Hui! 

Nyt peukut pystyyn, että lento ja lennolle pääsy sujuu hyvin! :)

See you soon!

-Annika




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti